Specialitetet
Shërben mëngjes, drekë, darkë, kafe dhe pije

Restorant i pershtatshem per familje – Piceri

Shërbime
Pranon rezervime
Mirësevini në Walk-Ins
Mirë për grupe
Mirë për fëmijët
Dërgesë në shtëpi
Shërbime të Kamarierit
Qendrim ne ambient te hapur

Address

Address:

Rruga Kala , Krujë

GPS:

41.5104589989, 19.7931154732

Telephone:
Email:

-

Web:

-

Opening Hours

Monday

09:00 - 23:00

Tuesday

09:00 - 23:00

Wednesday

09:00 - 23:00

Thursday

09:00 - 23:00

Friday

09:00 - 23:00

Saturday

09:00 - 23:00

Sunday

09:00 - 23:00

Bujtina 24 H