Specialitetet

Shërben mëngjes, drekë, darkë, kafe dhe pije
BAR -RESTORANT

Shërbime

Mirë për grupe
Mirë për fëmijët
Qendrim ne ambient te hapur
Pranon rezervime
Shërbime të Kamarierit

Rreth

Bar Restorant Piceri “ALBA”, eshte vendi i perkryer per te kaluar caste relaksi , ne nje mjedis te paster dhe karakteristik ,ideal per ju, familjen dhe shoqerine tuaj.Nen shoqerine e muzikes do te mund te shijoni gatimet tona shqiptare dhe italiane.

Address

Address:

Rruga Kala, Kruje

GPS:

41.5104051, 19.7930315

Web:

-

Contact Owner

Opening Hours

Monday

8:00 - 23:00

Tuesday

8:00 - 23:00

Wednesday

8:00 - 23:00

Thursday

8:00 - 23:00

Friday

8:00 - 23:00

Saturday

8:00 - 23:00

Sunday

8:00 - 23:00