Ador-Resort është një hotel luksoz, që ndodhet vetëm 500 metra larg aeroportit te Tiranes.
Dhomat dhe banjot janë moderne, të projektuara në mënyrë individuale për të ofruar të gjitha komoditetet e një hoteli të lartë. Ai gjithashtu ofron internet falas, parking privat, pishinë si edhe shërbime te tjera hotelire . Mëngjesi bufe shërbehet në barin tonë , kur në nje ditë me diell ai është thjesht i mrekullueshëm në tarracën plot hijeshi.
Stafi ynë është i specializuar mirë, duke konfirmuar përpjekjet tona të vazhdueshme për të zgjedhur me kujdes dhe për të siguruar një shërbim miqësor dhe të personalizuar.
DHOMAT & Suitat
Të gjitha dhomat në Ador Hotel, janë të bëra me profesionalizëm duke ofruar privacine e duhur me mundësinë e një pamje të bukur.
Pishina
Pishina turistike është ideale për ata që dëshirojnë të shijojnë diellin më të bukur në Tiranë, me shtretër dielli të rehatshem dhe çadra shumëngjyrshe. 
 Shefi jonë në Restorantin Grill & Bar do t’ju mirëpresi duke ju ofruar të zbuloni produktet tipike per te kaluar sa më mire.
DASMAT
Dita juaj më e bukur, një ditë e këndshme dhe magjike, në një mjedis mahnitës që do të mbetet në zemrën tënde përgjithmonë. Një qoshe e Tiranës në mes të qiellit dhe të tokës, momente mbushur me emocione gjatë të cilit asgjë nuk është lënë në dorë të fatit. Çfarë vendi më të mirë mund të ketë për premtimin e të gjitha premtimeve?

Çdo gjë është e planifikuar me kujdes deri në detajin më të vogël, nga vendi i koktejit me një bufe mahnitëse, në banketin me qelqe të hollë dekorativ.
Ne do të kujdesemi për ju dhe t‘ju shoqërojmë në këtë aventurë të madhe, duke u përpjekur për të kënaqur të gjitha kërkesat e mysafirëve tuaj kështu që, për ju dhe familjen tuaj, kjo do të jetë dita e jetës tuaj më e mrekullueshme. Me asgjë për t’u shqetësuar, në një ambient të veçantë dhe të paharrueshem.

INTERNET NË HOTEL

” Ador Resort ” ofron internet nepermjet lidhjeve me kabllo per laptop ne te gjitha dhomat dhe suitat, si edhe internet wireless (wifi) ne te gjitha ambjentet e tjera te Resortit.

English: 
Ador-Resort is a luxury hotel, located only 500 meters near Tirana Airport. 
Rooms and bathrooms are modern, individually designed and offer all the comforts of a superior hotel. It also offers Free internet , private parking, pool and laundry services. The buffet breakfast is served in our stylish bar, while when sunny it is simply wonderful in our pretty terrace.

Our staff is well specialized, confirming our continuous efforts to carefully select and train them, to provide a friendly and personalized service. 

ROOMS & SUITES

The 11 rooms at the Hotel Ador, expertly made by skilled craftsmen, provide guest comfort and technology but also for maximum privacy. The charming rooms, equipped terraces of the Resort offer guests the opportunity of a beautiful view and pleasant conversation with your partner.

POOL

The pool of the resort is ideal for those wanting to enjoy the most beautiful sun in Tirana on comfortable sun beds with colorful umbrellas, sip a refreshing drink and a chat in the relaxation furnished with stylish tables and chairs.

Our Chef’s Grill & Bar Restaurant will welcome you and lead you to discover the typical products that you can enjoy the comfort of the pool.

WEDDINGS

And your dream comes true. Your most beautiful day, an enchanting and magical day, in a stunning setting which will remain in your heart forever. A corner of Tirana suspended between the sky and the land, a jubilant, emotion-packed moment during which nothing is left to chance. What better setting could there be for the promise of all promises? 

Everything is planned right down to the smallest detail, from the location of the welcome cocktail with a stunning buffet, to the banquet itself with exquisite glassware and porcelain, and then there is the menu created by our chef, from tasty finger food and exciting dishes, to the wedding cake and wedding favours which are a delight for the eye and the palate, the perfect blend of creative flair, genuineness and mastery. On top of which there are the flowers and the lights, the music and the colours in the perfect setting for your special day. 

We will look after you and accompany you on this great adventure, advising you on all those aspects which will make it truly unforgettable, trying to satisfy all requests, pampering your guests so that, for you and your family, this will be the most wonderful day of your life, with nothing to worry about, in an exclusive and unforgettable setting. 

INTERNET IN THE HOTEL

The “Ador Resort” provides a series of solutions with regard to complimentary Internet.

Complimentary Wifi in all the public areas
Internet access via cable using a personal laptop
Internet access at the PCs in the hall

Address

Address:

Rinas

GPS:

41.431752, 19.7108032

Telephone:
Web:

-

Contact Owner