“Mozaik Kruja” ditën e mërkurë 11 tetor 2017 1

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Shoqaten TID Kruja, Bashkine Kruje dhe Agjencine per Zhvillim Rajonal 2, me mbeshtetjen e Znj. Eglantina Gjermeni dhe Z. Erion Veliaj organizojne eventin “Mozaik Kruje” . Nje dite dedikuar Krujes, ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ne kete dite do te kete aktivitete te larmishme sipas programit te […]

read more

Kryebashkiaku Bushi: Rruga “Kroi Subash” dhe “Kovaçe”, dy investimet e radhës në qytetin e Krujës !

Falë dy investimeve të bashkisë Krujë, kanë nisur të rikonstruktohen rrugët “Kroi Subash” dhe “Kovaçe” në qytetin e Krujës. Dy projektet parashikojnë ndërhyrje me asfaltimin e rrugëve, kanalizimin e ujërave të shiut dhe zgjerimin e saj në disa pjesë të segmenteve rrugore. Gjithashtu në rrugën “Kroi Subash” është parashikuar të ndërhyhet edhe në një pjesë […]

read more

Bashkia Krujë: Rritja e numrit të turistëve në Krujë, sfidë për çdo aktor për të rritur cilësinë e ofertës turistike!

Ditën e djeshme në Kalanë e Krujës, u organizuan një sërë aktivitetesh në kuadër të “Ditës Botërore të Turizmit”. Cdo vit më 27 shtator, me qëllimin për të nxitur ndërgjegjësimin në mesin e komunitetit për rëndësinë e turizmit dhe vlerat e tij sociale, kulturore, politike dhe ekonomike, ky aktivitet bashkon gjithë aktorët për të diskutuar […]

read more

ARTUR BUSHI : Mirënjohje dhe lavdi “Ditës së Clirimit të Krujë”

Përshëndetje të nderuar qytetarë, Më lejoni t’Ju uroj “Gëzuar Ditën e Clirimit të Krujës” ! Sot e 73 vite më parë, krutanë të mençur e trima, të thirrurr nga vokacioni patriotik dhe ai i lirisë, që në shekuj karakterizon popullin tonë, u rreshtuan në anën e duhur të historisë, duke luftuar për një Shqipëri të […]

read more

Gëzuar Festën e Kurban Bajramit!

Më lejoni t’ju uroj përzemërsisht të gjithë shqiptarëve brenda dhe jashtë vendit, Gëzuar Kurban Bajramin me lutjen që të shtohet mirëkuptimi, dashuria për njëri-tjetrin dhe të ketë paqe e mirësi në familjet shqiptare !

read more