Kryebashkiaku Bushi: Rruga “Kroi Subash” dhe “Kovaçe”, dy investimet e radhës në qytetin e Krujës !

Falë dy investimeve të bashkisë Krujë, kanë nisur të rikonstruktohen rrugët “Kroi Subash” dhe “Kovaçe” në qytetin e Krujës. Dy projektet parashikojnë ndërhyrje me asfaltimin e rrugëve, kanalizimin e ujërave të shiut dhe zgjerimin e saj në disa pjesë të segmenteve rrugore. Gjithashtu në rrugën “Kroi Subash” është parashikuar të ndërhyhet edhe në një pjesë […]

read more