Bashkia Krujë: Rritja e numrit të turistëve në Krujë, sfidë për çdo aktor për të rritur cilësinë e ofertës turistike!

Ditën e djeshme në Kalanë e Krujës, u organizuan një sërë aktivitetesh në kuadër të “Ditës Botërore të Turizmit”. Cdo vit më 27 shtator, me qëllimin për të nxitur ndërgjegjësimin në mesin e komunitetit për rëndësinë e turizmit dhe vlerat e tij sociale, kulturore, politike dhe ekonomike, ky aktivitet bashkon gjithë aktorët për të diskutuar […]

read more