ARTUR BUSHI : Mirënjohje dhe lavdi “Ditës së Clirimit të Krujë”

Përshëndetje të nderuar qytetarë, Më lejoni t’Ju uroj “Gëzuar Ditën e Clirimit të Krujës” ! Sot e 73 vite më parë, krutanë të mençur e trima, të thirrurr nga vokacioni patriotik dhe ai i lirisë, që në shekuj karakterizon popullin tonë, u rreshtuan në anën e duhur të historisë, duke luftuar për një Shqipëri të […]

read more